Jeg trodde de hadde viktigere ting å fokusere på enn lille meg…

Jeg har reist over til USA der jeg skal jobbe de neste ukene. Det var noe jeg hadde planlagt en stund for jeg trengte en pause fra hverdagen og en ny utfordring. Det blir veldig spennende.

I natt her, på morgenen i Europa, ringte en av mine kollegaer som ville fortelle meg at Fabrice Souloy prøvde å få tak i meg. Jeg sov videre og tok tak i det i morges her. Først svarte treneren ikke, men så ringte han meg opp etter at jeg hadde sendt han en melding med nummeret mitt.

Fabrice Souloy lurte på hva jeg sa om han, og var sur. Mest for at jeg hadde skrevet at dette var Europas største skandale innen travet. Derfor hadde han ringt en advokat og jeg kommer til å få et brev i posten neste uke og bli stevnet sa han, jeg skulle få forklare meg og betale for dette. Han var sint og ville ikke høre på noe jeg hadde å si. Samtalen varte ett minutt.

Han har vel viktigere saker å gjøre en å angripe meg og å prøve å intimidere meg eller?

Det trodde jeg forøvrig at Fransk Travsport hadde også…

Mandag, sent på kvelden fikk jeg en melding, som jeg ble oppfordret til å ikke publisere. Det skal jeg respektere. Meldingen var fra en person høyt opp i hierarkiet i det franske forbundet. Han skrev at siden min var en skam. Jeg skrev ikke min egen mening men publiserte det jeg ble fortalt av hans norske og svenske kolleger! Så vidt jeg vet er det pressefrihet i Frankrike og utenom travet er den relativt stor. Det verste i denne meldingen synes jeg var « du vil lage polemikker som ikke skal finnes », unnskyld meg ? Hvis dette ikke er noe man skal reagere på, hva er ?

Jeg tenkte jeg skulle svare og visste akkurat hva jeg skulle skrive men jeg fant ut at det ikke var verdt det. Han ble nok sur og skrev litt for fort, han burde kansje ha lest en gang til det jeg skrev om før han reagerte. Synes i alle fall det var morsomt at han leste det jeg skrev.

Han sa også at jeg hadde kritisert en journalist og selv sa han at han var den første som gjorde det til vanlig (!) og at jeg, som de, kom med beskyldninger uten bevis. Jeg fikk i hvertfall min dose pepper og det har nok flere fått før. I forhold til journalisten var det eneste jeg gjorde å sitere det han selv hadde skrevet. Og jeg kan språket.

Jeg skjønner ikke helt hva de vil egentlig? Er det sånn travet skal være hos oss?

Hvis Fabrice skal true meg, hva skal man da gjøre med det han spyr ut om Björn Goop, både på Facebook og Twitter?

Det må være det beste som kunne hende med Björn etter all kritikk han fikk for å ha kjørt for han. Jo mer dritt Björn Goop får fra Fabrice Souloy, jo bedre er vel det i forhold til alle de som var sure på han?

Hva blir det neste ? Det her får mange rare utslag… Venter spent på mere nyheter fra Europa.

5 thoughts on “Jeg trodde de hadde viktigere ting å fokusere på enn lille meg…

  1. Sorry, men man må jo bare le! ??? Snakk om at de prøver å få fokus vekk fra dem selv! Og skulle jo tro de hadde bedre og mer viktige ting fore, hvis Souloy er så uskyldig som han tydeligvis føler seg. Fjott! Bra du står opp for deg selv!

  2. Snakk om å bæsje på leggen. FS graver seg bare lenger ned i gjørma med dette. Som Elisabeth BC sier over, fjott!

Comments are closed.